Spletna trgovina                     

Vse kar vam ponujamoNašo ponudbo si lahko ogledate v nadaljevanju. Naročilo lahko oddate na več načinov: izpolnete spodnji obrazec, lahko nas pokličete ali pa preprosto napišete vaše želje na e-naslov narocila@avark.si.

Plačilo za naročene izdelke izvedete ob prevzemu. Plačilo je možno z gotovino ali naslednjimi karticami:


Obrazec za naročanje:


S klikom na izdelek se odpre seznam, kjer boste izvedeli dodatne podrobnosti izdelka

1. Ekološki med

Ekološki med iz neokrnjenega gozdu ter ekoloških travnatih površin

Kliknite na izdelek za dodatne informacije

Cena/enoto

Naročilo

900 g 18,00 € / kozarec
450 g 12,00 € / kozarec

2. Ostala ponudba

Trenutno so vse predvidene količine razprodane. Izdelki bodo zopet na razpolago za naročilo v drugi polovici leta 2024.Prodajni pogoji in pogoji dostave:

Minimalni znesek za dostavo je 50,00 €


Vse cene vsebujejo 9,5 % DDV, razen cene dostave ter neživilskih izdelkov ter dostave, ki vsebujejo 22 % DDV.


Nudimo vam možnost dostave oz. možnost prevzema na naši kmetiji. V primeru prevzema na kmetiji vas prosimo za razumevanje, da daljših ogledov kmetije v času dostave izdelkov ne moremo izvajati. Ogled kmetije lahko izvedemo kadarkoli izven termina dostav/prevzema izdelkov, po predhodni najavi.

Če se odločite za našo dostavo, je v nadaljevanju v tabeli podan cenik dostave. Za prevzem pri nas imate časa dva dneva od prejema obvestila, da je naročilo pripravljeno, saj gre za pokvarljivo živilo.


Od naročila lahko odstopite do prejema našega obvestila o pripravljenem naročilu. Po prejemu obvestila odstop od naročila ni več možen in je nakup obvezujoč.


Dostave se izvajajo znotraj termina dobave (objavljeno na prvi strani spletne strani) in sicer po dnevih:

- dolenjska, štajerska regija, kočevska - nedelja popoldne

- primorska, ljubljanska, gorenjska, notranjska - nedelja dopoldne


Če vam predlagan dan dostave ne ustreza, se lahko dogovorimo za drug termin, vendar pogoji brezplačne dostave v tem primeru ne veljajo.

Podatki o naročniku

Dostava Osebni prevzem

S klikom na gumb "Oddaj naročilo" boste potrdili vaše naročilo ter strinjanje s pogoji prodaje in dostave. Kopijo naročila boste prejeli na zgoraj naveden e-naslov. Preverite pravilnost podatkov in nas v primeru napake ali spremembe naročila o tem obvestite na naše kontaktne podatke. Če naročilo ne bo vsebovalo podatkov o naročniku, ga ne bomo izvedli.

S klikom "Oddaj naročilo" se strinjate, da Ekološka kmetija AvarK shrani vaše podatke do zaključka naročila. Po uspešno opravljeni dostavi/prevzemu izdelkov, se bodo vsi podatki izbrisali iz bazem prav tako vsebina naročila. Če od naročila odstopite prej (preklic), se bodo podatki izbrisali takoj po preklicu. Nobeni podatki iz vsebine naročila niso posredovani dalje.Varnostno vprašanje: koliko nog ima bik? Odgovor vpišite s številko.