Spletna trgovina                     

Vse kar vam ponujamo
Če želite biti na tekočem z našo ponudbo ter o predvidenem zakolu še pravočasno obveščeni, potem se prijavite na novice in bodite na tekočem z dogajanjem na kmetiji.
Varnostno vprašanje: koliko nog ima krava? Odgovor vpišite s številko.

Našo ponudbo si lahko ogledate v nadaljevanju. Naročilo lahko oddate na več načinov: izpolnete spodnji obrazec, lahko nas pokličete ali pa preprosto napišete vaše želje na e-naslov narocila@avark.si.

Plačilo za naročene izdelke izvedete ob prevzemu. Plačilo je možno z gotovino ali naslednjimi karticami:


Obrazec za naročanje:


S klikom na izdelek se odpre seznam, kjer boste izvedeli dodatne podrobnosti izdelka

1. Suhomesnati izdelki

Suhomesnati izdelki, ki so v ponudbi, niso izdelani pod okriljem ekološkega certifikata, saj vsebujejo svinjino konvencionalne, vendar domače (slovenske) reje. Sestava posameznega izdelka je navedena spodaj. Suhomesnate izdelke za Ekološko kmetijo AvarK pripravlja podjetje MIM MESARSTVO d.o.o., Stari trg 23, 8230 Mokronog

Kliknite na izdelek za dodatne informacije

Cena/kg

Naročilo kg

22,50 €
22,50 €
6. Neživilski izdelki:

Razni izdelki iz škotskega goveda, ki niso namenjeni prehrani ljudi.

Kliknite na izdelek za dodatne informacije

Pakiranje

Cena

Naročilo:

1 kos 225,00 €


Prodajni pogoji in pogoji dostave:

Minimalni znesek za dostavo je 40,00 €


Vse cene vsebujejo 9,5 % DDV, razen cene dostave ter meživilskih izdelkov, ki vsebuje 22 % DDV.


Nudimo vam možnost dostave oz. možnost prevzema na naši kmetiji. V primeru prevzema na kmetiji vas prosimo za razumevanje, da daljših ogledov kmetije v času dostave izdelkov ne moremo izvajati. Ogled kmetije lahko izvedemo kadarkoli izven termina dostav/prevzema izdelkov, po predhodni najavi.

V kolikor se odločite za našo dostavo, je v nadaljevanju v tabeli podan cenik dostave. Za prevzem pri nas, imate časa dva dneva od prejema obvestila, da je naročilo pripravljeno, saj gre za pokvarljivo živilo.


Od naročila lahko odstopite do prejema našega obvestila o pripravljenem naročilu. Po prejemu obvestila odstop od naročila ni več možen.


Dostave se izvajajo znotraj termina dobave (objavljeno na prvi strani spletne strani) in sicer po dnevih:

- dolenjska, štajerska regija - sobota popoldne oz. nedelja popoldne

- ljubljanska, gorenjska, notranjska, kočevska regija - nedelja dopoldne


V kolikor vam predlagan dan dostave ne ustreza, se lahko dogovorimo za drug termin, vendar pogoji brezplačne dostave v tem primeru ne veljajo.

Podatki o naročniku

Dostava Osebni prevzem

S klikom na gumb "Oddaj naročilo" boste potrdili vaše naročilo ter strinjanje s pogoji prodaje in dostave. Kopijo naročila boste prejeli na zgoraj naveden e-naslov. Preverite pravilnost podatkov in v primeru napake ali spremembe naročila nas o tem obvestite na naše kontaktne podatke. V kolikor naročilo ne bo vsebovalo podatkov o naročniku, ga ne bomo izvedli.


Varnostno vprašanje: koliko nog ima bik? Odgovor vpišite s številko.