Novice                     

Da boste vedno na tekočem





Obveščamo vas, da bo meso našega škotskega goveda dobavljivo v prihajajočem vikendu (16., 17.3.2019). Naročila, ki so ostala od predhodnega zakola bodo realizirana v tem vikendu. Ker pa je naročil več kot je na razpolago mesa, tudi tokrat s kapacitetami ne bomo mogli realizirati vseh naročil. Iz tega razloga bomo do konca meseca izvedli še en zakol, po tem pa bomo imeli malo predaha (ocenjujemo da do sredine meseca maja). V kolikor želite oddati naročilo za prihajajoči zakol, vam predlagamo, da to opravite čimprej. Pri realizaciji naročil vedno upoštevamo čas oddaje naročila. Cenik in obrazec za naročilo se nahaja na naši spletni v rubriki "Cenik in naročilo". Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si ali preko facebook-a, SMS-a,... za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda. Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).


Zakaj je najboljše

                     Novice                     

Da boste vedno na tekočem





Obveščamo vas, da bo meso našega škotskega goveda dobavljivo v prihajajočem vikendu (16., 17.3.2019). Naročila, ki so ostala od predhodnega zakola bodo realizirana v tem vikendu. Ker pa je naročil več kot je na razpolago mesa, tudi tokrat s kapacitetami ne bomo mogli realizirati vseh naročil. Iz tega razloga bomo do konca meseca izvedli še en zakol, po tem pa bomo imeli malo predaha (ocenjujemo da do sredine meseca maja). V kolikor želite oddati naročilo za prihajajoči zakol, vam predlagamo, da to opravite čimprej. Pri realizaciji naročil vedno upoštevamo čas oddaje naročila. Cenik in obrazec za naročilo se nahaja na naši spletni v rubriki "Cenik in naročilo". Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si ali preko facebook-a, SMS-a,... za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda. Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).


Zakaj je najboljše

Po daljšem predahu se vam zopet oglašamo. Za nami je pestro obdobje z različnimi težavami,
ki so nam upočasnile ter prestavile naše cilje dlje kot bi si želeli.

Pomembno je, da je sedaj cilj pred vrati ter da vam bomo lahko v kratkem ponudili ekološko seneno meso
škotskega goveda iz lastne ekološke predelave - ostalo je še nekaj birokracije.

O datumu zakola vas bomo obvestili vsaj dva tedna prej. Prav tako bomo takrat zagnali spletno trgovino na naši spletni strani

Seneno meso

Končno je vse urejeno in datumi določeni. Meso bo na razpolago od 24.2.2019 dalje. Od danes dalje lahko oddate svoje prednaročilo za meso. Ker tehnično spletna trgovina še ni učinkovita (težava se pojavalja zaradi izdelkov, ki so na kos ali kg) bomo morali tokratno naročilo izvesti po principu priloženega obrazca. Vsi pomembni pogoji so navedeni proti koncu obrazca. Naročila se bodo izpolnjevala po vrstnem redu oddaje do porabe vsega mesa. Glede na količino neizpolnjenih naročil, bomo v roku tedna, maksimalno dveh izvedli nov zakol. Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si. za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda. Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).

V soboto 12.11.2016 je bila na naši kmetiji snemalna ekipa oddaje Z vrta na mizo (https://www.rtvslo.si/zunanje-vsebine/z-vrta-na-mizo/). Oddaja, ki so jo posneli, je bila na sporedu 19.11.2016 ob 18. uri na TV SLO 1. Najdete jo lahko na naslovu: http://www.rtvslo.si/zabava/hrana-in-pijaca/juha-iz-govejega-jezika-in-ravioli-z-govejim-repom/407977


Obilo užitkov ob gledanju.