Novice                     

Da boste vedno na tekočem





Zopet je tisti čas v letu ko se Vam oglašamo s ponudbo naših izdelkov. Meso bo ponovno na razpolago v prvem vikendu meseca novembra. Zavedamo se, da je čas šolskih počitnic in praznikov, zato Vas bo verjetno kar nekaj na dopustu. Iz tega razloga, Vas prosimo, da v primeru naročila, pod komentar vnesete dan ter čas (dopoldne/popoldne), ko bi Vam dostava izdelkov najbolj ustrezala. Poizkusili se bomo maksimalno prilagoditi vašim željam. Še vedno velja, da naročila lahko oddate preko spletnega obrazca www.avark.si/index.php/trgovina2, e-pošte, telefona, SMSa,... skratka kakor je Vam najljubše.


V preteklem obdobju smo za vas pripravili nekaj sprememb. Ena izmed poglavitnih je, da sedaj omogočamo plačevanje z gotovino ter s karticami preko POS terminala. Sprejemamo naslednje kartice:

Plačilne kartice

Prav tako smo zamenjali izvajalca za storitev zakola. Še vedno bo celotni postopek (reja, zakol in predelava) v sklopu ekoloških certifikatov, razlika pa je, da vam sedaj kot "nov" izdelek lahko ponudimo goveje ličnice. Od ostalih izdelkov pa bo po novem na razpolago tudi strojena koža ter rogovi.


Zahvaljujemo se vam za vse poslane komentarje, pripombe in predloge. Obstaja pripomba/predlog, o katerem bi Vam radi napisali kakšno besedo več. Res je, da smo ekološka kmetija in ves čas maksimalno gledamo na dobrobit živali ter okolja. To pa ne sovpada z načinom pakiranja mesa - uporaba in poraba plastičnih vrečk. Na žalost je trenutno vakuumsko pakiranje v plastične vrečke najbolj učinkovita rešitev pri pakiranju mesa z vidika varnosti živil. Predlog, ki smo ga prejeli je, da spodbudimo stranke k zmanjšanju porabe plastičnih vrečk z višjimi cenami za manjše pakete. Predlog se nam zdi korekten, vendar se v tem trenutku za takšno rešitev še ne bomo odločili. Naša prednost je, da Vam vse izdelke pripravimo in zapakiramo, tako da sami nimate dodatnega dela in dodatne porabe embalaže. Vas pa kot ekološka kmetija s tem pisanjem spodbujamo k razmisleku o optimalni velikosti paketov, tako za vas kot tudi za okolje.


Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si ali preko facebook-a, SMS-a,...


Za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda.


Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).



Zakaj je najboljše






Obveščamo vas, da bo meso našega škotskega goveda dobavljivo v prihajajočem vikendu (16., 17.3.2019). Naročila, ki so ostala od predhodnega zakola bodo realizirana v tem vikendu. Ker pa je naročil več kot je na razpolago mesa, tudi tokrat s kapacitetami ne bomo mogli realizirati vseh naročil. Iz tega razloga bomo do konca meseca izvedli še en zakol, po tem pa bomo imeli malo predaha (ocenjujemo da do sredine meseca maja). V kolikor želite oddati naročilo za prihajajoči zakol, vam predlagamo, da to opravite čimprej. Pri realizaciji naročil vedno upoštevamo čas oddaje naročila. Cenik in obrazec za naročilo se nahaja na naši spletni v rubriki "Cenik in naročilo". Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si ali preko facebook-a, SMS-a,... za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda. Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).


Zakaj je najboljše

Končno je vse urejeno in datumi določeni. Meso bo na razpolago od 24.2.2019 dalje. Od danes dalje lahko oddate svoje prednaročilo za meso. Ker tehnično spletna trgovina še ni učinkovita (težava se pojavalja zaradi izdelkov, ki so na kos ali kg) bomo morali tokratno naročilo izvesti po principu priloženega obrazca. Vsi pomembni pogoji so navedeni proti koncu obrazca. Naročila se bodo izpolnjevala po vrstnem redu oddaje do porabe vsega mesa. Glede na količino neizpolnjenih naročil, bomo v roku tedna, maksimalno dveh izvedli nov zakol. Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si. za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda. Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).

                     Novice                     

Da boste vedno na tekočem





Obveščamo vas, da bo meso našega škotskega goveda dobavljivo v prihajajočem vikendu (16., 17.3.2019). Naročila, ki so ostala od predhodnega zakola bodo realizirana v tem vikendu. Ker pa je naročil več kot je na razpolago mesa, tudi tokrat s kapacitetami ne bomo mogli realizirati vseh naročil. Iz tega razloga bomo do konca meseca izvedli še en zakol, po tem pa bomo imeli malo predaha (ocenjujemo da do sredine meseca maja). V kolikor želite oddati naročilo za prihajajoči zakol, vam predlagamo, da to opravite čimprej. Pri realizaciji naročil vedno upoštevamo čas oddaje naročila. Cenik in obrazec za naročilo se nahaja na naši spletni v rubriki "Cenik in naročilo". Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si ali preko facebook-a, SMS-a,... za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda. Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).


Zakaj je najboljše

Po daljšem predahu se vam zopet oglašamo. Za nami je pestro obdobje z različnimi težavami,
ki so nam upočasnile ter prestavile naše cilje dlje kot bi si želeli.

Pomembno je, da je sedaj cilj pred vrati ter da vam bomo lahko v kratkem ponudili ekološko seneno meso
škotskega goveda iz lastne ekološke predelave - ostalo je še nekaj birokracije.

O datumu zakola vas bomo obvestili vsaj dva tedna prej. Prav tako bomo takrat zagnali spletno trgovino na naši spletni strani

Seneno meso