Novice                     

Da boste vedno na tekočem

Zopet je tisti čas v letu ko se Vam oglašamo s ponudbo naših izdelkov. Meso bo ponovno na razpolago v prvem vikendu meseca novembra. Zavedamo se, da je čas šolskih počitnic in praznikov, zato Vas bo verjetno kar nekaj na dopustu. Iz tega razloga, Vas prosimo, da v primeru naročila, pod komentar vnesete dan ter čas (dopoldne/popoldne), ko bi Vam dostava izdelkov najbolj ustrezala. Poizkusili se bomo maksimalno prilagoditi vašim željam. Še vedno velja, da naročila lahko oddate preko spletnega obrazca www.avark.si/index.php/trgovina2, e-pošte, telefona, SMSa,... skratka kakor je Vam najljubše.


V preteklem obdobju smo za vas pripravili nekaj sprememb. Ena izmed poglavitnih je, da sedaj omogočamo plačevanje z gotovino ter s karticami preko POS terminala. Sprejemamo naslednje kartice:

Plačilne kartice

Prav tako smo zamenjali izvajalca za storitev zakola. Še vedno bo celotni postopek (reja, zakol in predelava) v sklopu ekoloških certifikatov, razlika pa je, da vam sedaj kot "nov" izdelek lahko ponudimo goveje ličnice. Od ostalih izdelkov pa bo po novem na razpolago tudi strojena koža ter rogovi.


Zahvaljujemo se vam za vse poslane komentarje, pripombe in predloge. Obstaja pripomba/predlog, o katerem bi Vam radi napisali kakšno besedo več. Res je, da smo ekološka kmetija in ves čas maksimalno gledamo na dobrobit živali ter okolja. To pa ne sovpada z načinom pakiranja mesa - uporaba in poraba plastičnih vrečk. Na žalost je trenutno vakuumsko pakiranje v plastične vrečke najbolj učinkovita rešitev pri pakiranju mesa z vidika varnosti živil. Predlog, ki smo ga prejeli je, da spodbudimo stranke k zmanjšanju porabe plastičnih vrečk z višjimi cenami za manjše pakete. Predlog se nam zdi korekten, vendar se v tem trenutku za takšno rešitev še ne bomo odločili. Naša prednost je, da Vam vse izdelke pripravimo in zapakiramo, tako da sami nimate dodatnega dela in dodatne porabe embalaže. Vas pa kot ekološka kmetija s tem pisanjem spodbujamo k razmisleku o optimalni velikosti paketov, tako za vas kot tudi za okolje.


Za vse informacije nas lahko kontaktirate med 8:00 in 21:00 uro preko telefona na 041/68-66-31 oz. kadarkoli po elektronski pošti narocila@avark.si ali preko facebook-a, SMS-a,...


Za lažjo odločitev pri naročilu, vam prilagamo povzetek glavnih prednosti našega senenega in ekološkega mesa škotskega goveda.


Pomembno je tudi, da se zavedate, da je govedo bilo rojeno, rejeno, zaklano, razkosano in pakirano v Sloveniji oz. na naši kmetiji (razen zakola). So pa vsi navedeni postopki izvedeni v skladu z ekološkimi zahtevami, za kar smo tudi pridobili ustrezne certifikate (tudi zakol).Zakaj je najboljše